BETONVLOEREN

De Verachtert Group is de ideale partner voor uw betonvloer. Hoge kwaliteit en zorgzame plaatsing zorgen enkel voor een toprealisatie die een leven lang meegaan! 

BETONVLOEREN
2fa59f58-dc33-40e2-826a-40e683301f15

Mooie betonvloeren start bij Verachtert

Verachtert Group is de ideale partner voor uw betonvloer. We starten steeds met het stabiliseren van de ondergrond met zo min mogelijk niveauverschillen. We plaatsen de randbekisting en leggen de wapening. Vervolgens wordt de betonvloer gegoten volledig naar de wensen van de klant. Hou er rekening mee dat de betonvloer nooit 100% waterpas kan liggen. Deze wordt vlak getrokken door een lat of trilbalk. De nivellering wordt manueel gedaan met lasertoestellen. Het is ook mogelijk om de lasertoestellen in een bepaalde helling te zetten. ( bv. Voor afwatering van het beton)

Het polieren begint wanneer de beton voldoende is opgesteven. Dit gebeurt in verschillende fases. De kanten worden manueel uitgevoerd met een polierspaan. Na de afwerking is het nodig om de vloer af te dekken tegen uitdroging. Daardoor wordt het uithardingproces vertraagd, wat de kans op krimpscheuren verkleint.

ONZE PROJECTEN

Wij zijn fier op
onze realisaties

We dragen kwaliteit, vriendelijkheid en persoonlijkheid hoog in het vaandel. We starten vanuit een vertrouwen dat we krijgen van de klant en doen er alles aan om een kwalitatief werk op te leveren.

Bekijk meer van onze ontwerpen

BETONWERKEN
DIEN 0472 50 51 77

BOUWWERKEN
JEFF 0472 94 45 99

INFO@VERACHTERTGROUP.BE

Scroll naar boven